DJ Wanda si tatuajele

DJ Wanda nu este doar unul dintre cei mai cunoscuti DJ din Romania, ci si printre cei mai longevivi, precum si prima femeie DJ din tara. In momentul cand aceasta si-a inceput cariera muzicala, multi dintre artistii care au dominat clasamentele muzicale din ultimii ani nu stiau nici cum sa foloseasca programele de DJ pentru incepatori. De ceva timp, DJ Wanda vrea sa sparga noi bariere, deschizandu-si un salon de tatuaje, potrivit sitului Wanderful. In urma cautarii pe Google a sintagmei “DJ Wanda tatuaje“, am descoperit ca aceasta are deja cateva tatuaje foarte reusite, cateva datand chiar de dinainte sa-si deschida salonul.

Printe tatuajele acesteia se numara un dragon pe care l-a realizat in Log Angeles, fiind realizat la celebrul salon de tatuaje High Voltage, unde lucreaza Kat von D, vedeta emisiunii “L.A. Ink”. Tatuajul a fost facut de unul dintre cei mai buni artisti tatuatori din lume, Adrian Gallegos, si a durat in jur trei ore, fiind batut pe una dintre cele mai sensibile zone ale corpului. Aceasta a ales dragonul deoarece este dragon de foc in zodiacul chinezesc.

Cel mai frumos mi s-a parut tatuajul care reprezinta o gheisa psihedelica, mai ales si datorita povestii surprinzatoare din spatele lui. Daca mai tineti minte stilul ei extravagant de pe vremea cand lucra pentru MTV, acest lucru nu s-a datorat doar stilului ei nebun, ci si unui contract dubios semnat cu postul de televiziune, care preciza ca nu are voie sa-si schimbe imaginea. Astfel, timp de zece ani, cand cele doua parti au colaborat, DJ Wanda nu a avut voie sa-si schimbe nici macar ochelarii. Ca sarbatorire a terminarii contractului, aceasta a realizat acest tatuaj, desenandu-si pe brat imaginea de copil transformat in gheisa psihedelica.

Un alt tatuaj interesant este un cerb realizat pe spate, aceasta alegandu-l deoarece cerbul este simbol al regenerarii si renasterii, reinnoindu-si anual coarnele. Oamenii din Antichitate considerau ca acesta conduce spiritele rele catre lumina, ca este sensibil si delicat pe de o parte, iar pe de alta parte, activ si agresiv, DJ Wanda considerand ca acest dualism o descrie foarte bine. Tatuajul a fost realizat de Marius Bastattoo.

Salonul a fost inaugurat in urma cu un an sub numele Skin Fashion Tattoo, iar printre primii clienti s-au numarat si vedete ca Roxana Ciuhulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *