Destinatii unice pentru luna de miere

Luna de miere trebuie sa fie speciala. Destinatii precum Hawaii, Las Vegas sau Venetia si Paris sunt cele mai romantice, sunt pline de aventuri si creeaza acele momente de comuniune in cuplu. In timp ce unii proaspat casatoriti merg pe zone calde si insorite, altii se retrag in destinatii cu zapada, pentru a beneficia de hidromasaj, partii de schi si de cazari cu adevarat confortabile.

Cu toate acestea, nu este necesar sa tranformati luna de miere intr-un cosmar financiar. Sunt o multime de agentii de turism care ofera excursii pentru luna de miere la preturi avantajoase. Cele mai multe oferte sunt la costuri reduse, daca sunt rezervate cu cel putin doua trei luni inainte de vacanta. De altfel, daca introduceti sintagma “cele mai bune oferte luna de miere” in motorul de cautare veti vedea ca Ikaturism are cele mai bune oferte. Important este sa alegeti destinatia preferata si sa intocmiti un plan de vizita.

De altfel, La Ikaturism puteti gasi un ghid online cu informatii despre cele mai romantice destinatii pentru luna de miere la preturi accesibile, impreuna cu un ghid de planificare.

Destinatii de vis pentru luna de miere

Dintre toate insulele care exista in lume, sunt cateva speciale care va taie respiratia. Un loc de vis, frumos, linistit si cu peisaje unice este un loc in care oricine isi doreste sa ajunga pentru a scapa de fobia nuntii, dar si pentru un inceput perfect in doi.

Barbados este o optiune pentru luna de miere, mai ales in perioada de iarna, chiar si in luna ianuarie. Vizitarea obiectivelor turistice ale insulei ofera romantism si fantezie, emotii vibrante si chiar o vreme uscata, placuta, ideala pentru a petrece un timp minunat. Insula Barbados are, de asemenea, o viata de noapte mare, precum si restaurante si monumente elegante, cu glorie.

Bora Bora este si favorita celor mai multi turisti din intreaga lume. Intr-un mediu fermecat, cu o existenta ca de basm, aceasta insula este mai mult decat un vis. Peste tot se intinde apa lina, plajele albe si un sentiment de a fi intr-o lume de magie, aceste elemente care fac ca acest loc sa fie cat se poate de disponibil. Oferta pentru o astfel de sedere in Bora Bora nu este atat de scumpa pe cat ati crede si Ikaturism ofera servicii avantajoase pentru astfel de destinatii. Faceti economie daca planificati luna de miere odata cu inceperea pregatirilor pentru nunta. Cele mai multe cupluri au facut acest lucru si au avut de castigat cu Ikaturism.

Santorini din Grecia este insula plina de case albe, biserici pictate in albastru cretan, dar si cea care ale cele mai senine ape ale Marii Egee. De altfel, o multime de cafenele sunt plasate pe tot parcursul peisajului, de unde se poate admira privelistea incredibila a insulei. In timp ce acest lucru creeaza o atmosfera unicat, vinurile servite in restaurante sunt cele care dau viata emotiilor. Santorini este sinonimul dragostei, iar cele mai potrivite perioade in care se pot vizita maiestriile insulei sunt lunile septembrie si octombrie. Insa, si pe timp de iarna mirii isi pot alege cea mai accesibila oferta pentru o destinatie de vis impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *