Despre dragoste…si chimie

Despre dragoste si chimie, la propriu si la figurat, “Better Living Through Chemistry” spune povestea celui care isi cauta fericirea oricum insa printr-o intamplare mai mult mana destinului ajunge sa ii placa viata total opusa.

Ideea in sine este poate una exploatata si pana acum, cea a omului nemultumit de ceea ce traieste cuatand evadarea. Pe principiul nu isi insala nevasta ci compara femeile intre ele comedia este presarata insa cu o forma umanizata, o poveste care se apropie foarte mult de realitate.

Doug, adica Sam Rockwell, este farmacist, cel care duce mai departe povestea drogheriei socrului sau, afacere de familie. Nimic iesit din comun in viata sa si totusi are probleme atat in casnicie cat si cu copilul adolescent care surprinde cu stilul sau mai mult decat rebel. Asta pana cand o intalneste pe Elizabeth, frumoasa Olivia Wilde. Si aici un caz tipic al femeilor trofeu ce ajung neveste insa fara nimic in comun a ceea ce inseamna o casnicie fericita. Banii nu aduc fericirea se pare si de fapt doar aparent bogata Elizabeth este si ea captiva intr-o colivie, de aur.

Cei doi se intalnesc prin natura serviciilor pe care Doug le ofera. Ajung amanti pentru ca nefericirea pe care o traiesc ii fac sa inteleaga ca au nevoie de altceva, ca isi doresc evadare. Un compromis facut de ambele parti. Si pentru ca stilul de viata a lui Elizabeth este de asa natura Doug descopera si el ce inseamna consumul de pastile, ceea ce ii va favoriza o stare de bine.

Se simte stapan pe el, iubaret, invincibil si chiar ii da o lectie de impunere sotiei. Cat va dura asta insa? Cum va putea justifica lipsa unor medicamente cand apare controlul legii? Si mai mult decat atat curios este cum va reusi sa isi aduca viata pe o linie de plutire.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *