Delivery Man

“Delivery Man” sau “Tata fara numar” si-a facut premiera si pe micile ecrane din cinematografele din Romania. O comedie ce se astepta a fi de inalte cote, o poveste cu si despre copii, responsabilitati si cum isi asuma un tata aceste roluri. In regia lui Ken Scott acest film aduna actori precum Vince Vaughn, Chris Pratt sau Cobie Smulders printre altii.

David Wozniak in interpretarea lui Vince Vaughn face parte din echipa de familie la o afacere cu carne. Este cel care livreaza, cel pe care aparent nimeni nu se poate baza. Intra in datorii greu de compensat si toata lumea il vede cu ochi de iresponsabil. Pentru ca ghinionul parca nu se mai termina pentru el pur si simplu  nu isi poate dovedi seriozitatea.

Lucrurile se complica si pe plan personal cand iubita sa ramane insarcinata, dar din lipsa de interes la inceput i se acorda sansa doar de a fi alaturi de ea in aceasta perioada. Peste toate acestea afla ca este tata a nu mai putin de 533 de copii din care 142 isi doresc sa il cunoasca.  David a fost donator de sperma in trecut din nou din lipsa de bani.

Sub nickname-ul Starbuck acesta este cautat de-a dreptul de cei care ajunsi la varsta matura au curiozitatea de a-si cunoaste tatal. Si pentru ca are o doza de curiozitate David ii cunoaste de departe pe o parte din ei. Fiecare cu problemele sale, fie care cu povestea sa de succes sau nu.

Momentele din film aduc in prim plan cata responsabilitate trebuie sa aiba un tata. Cata grija cand lucrurile nu merg pe roze si cata mandrie cu fiecare reusita a copilului. Ce-i drept este cam greu sa poti indeplini astfel de misiuni cand vine vorba de un numar enorm de  mare de odrasle.

Emotionant pana la capat David renunta la procesul intentat clinicii de fertilizare. Isi recunoaste statutul, isi vede de viata sa cu al 534-lea copil. Un film care starneste rasul in primul rand prin situatia inedita de fi tata…multiplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *