De fapt abstinenta te ajuta

Abstinenta sau acea perioada de pauza din viata sexuala a unui cuplu este normala uneori, insa nu pentru toata lumea. Multa lume crede ca odata ce nu mai faci sex timp de mult timp, vei incepe sa devii frustrat si nemultumit de tot ce te inconjoara, dar in special de partenerul de viata. Ei bine, nu este numai asa.

Binenteles ca mereu vom asocia abstinenta cu neplacerea sau cu plictiseala sau cu lipsa de dorinta din partea unui partener sau celalalt, insa o pauza de sex va avea doar beneficii asupra ta, mai ales atunci cand partenerii se afla la o distanta considerabila unul de celalalt iar posibilitatea apropierii nu apare prea curand.

Asa cum li se intampla cel mai des celor care sunt la distanta unul de celalalt timp de o luna sau de cel putin o luna, dorul, dar mai ales dorinta sexuala se intensifica si cei doi parteneri se vor regasi unul pe celalalt intr-o stare mult mai buna si mai plina de dorinta si pasiune, atunci cand se vor reuni.

Nu stiu cat de eficienta poate fi aceasta tactica, de a prelungi pauza dintre partidele de sex pe o perioada determinata, mai ales daca iti este impus acest lucru inainte de nunta sau cat timp va aflati la distanta unul de celalalt, insa merita incercat.

Dupa ce vei sta “pe uscat” cum s-ar spune timp de o luna sau mai bine, la revedere cei doi porumbei se vor dori mult mai tare si pasiunea acestora nu va mai avea margini, pentru ca hormonii vor umbla liberi prin corp si vor cere sa fie potoliti, asta dupa perioada indelungata in care nu au avut parte de nimic din punct de vedere sexual.

Prin aceasta situatie, prin interdictie sau prin pauza, dorinta sexuala si apetitul nu vor face altceva decat sa se intensifice si spontaneitatea sa apara pe loc atunci cand va veti regasi unul in bratele celuilalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *