De ce merita Blendend sa fie vizionat

In regia lui nimeni altul decat Frank Coraci filmul “Blended” este unul din cele mai de succes pelicule. Primeste cel putin acum un scor de 8 si se claseaza in categoria filmelor de comedie pe care sa le indragesti.

Si daca te gasesti deja la cinema- caci s-a lansat si la noi la finele lunii trecute- si nu stii ce sa alegi “Blended” se impune prin anumite caracteristici de care ai dori sa ai parte in filmul ce te va relaxa. Iata cateva motive pentru care ti-ai dori sa vizionezi acest film:

  1. Este o comedie ca la carte. Asta inseamna ca nu te va plictisi si in plus nu vine cu o poveste “rasuflata”. Ce-i drept cei doi, Lauren si Jim respectiv Adam Sandler si Drew Barrymore, raman impreuna la finele filmului insa au o aventura nebuna pana aici.
  2. Nu este previzibil si asta vei aprecia. Cu alte cuvinte nu este acea poveste siropoasa pe care sa o intuesti de la bun inceput. Iti dai seama la un moment dat ca ar fi vorba si de o poveste de iubire insa totul se “suceste” la un moment dat si nu mai stii la ce sa te astepti.
  3. Este povestea de familie comica. Asa cum si numele spune, blended, se pune accent pe modul in care exista o forma de acceptare intre familii. Certurile intre ei sunt clasice poate si pure, te duce cu gandul la natural, problemele ce se impun sunt de ordinul pragului de adoescenta si multi se pot regasi in asta.
  4. Comedie comedie. Nu sunt momente in care sa te plictisesti. Ar putea primi un minus spre exemplu pentru ca este nitel cam lung si la un moment dat cel putin la inceput tot astepti actiunea sa se intample. Insa de la camera romantica in Africa si pana la zborul cu parasuta sunt momente ce te amuza cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *