De ce atunci cand iti faci un implant dentar trebuie sa apelezi la serviciile unei clinici specializate in domeniu?

Implantul dentar este o procedura serioasa, daca nu vei fi multumit cu siguranta nu iti va placea sa irosesti banii. Asa ca gandeste-te bine inainte sa faci o asemenea interventia chirurgicala ce vei avea pe viata. Informeaza-te cu privire la toate cerintele impuse de o asemenea schimbare, mai ales daca numarul de implanturi trece de unul sau de doua.

Exista posibilitatea unui pachet complex, de exemplu pentru amplasarea de dinti pe toata partea superioara, dintii vor fi fixati prin intermediul unor radacini din titan sau alte aliaje, ce se folosesc in acest scop, sau in partea de jos in mandibula.

Iti recomand Clinica Badea Implant Cluj deoarece se ocupa doar cu implanturi dentare facute la cel mai bun raport calitate pret care sa te multumeasca pe tine atat ca si client, cat si ca pacient. Locatia clinicii este in Cluj Napoca si este un centru ultra modern care se ocupa doar pe partea de implantologie dentara.

Care sunt avantajele pe care le prezinta o astfel de clinica specializata cum este cazul Clinicii Badea Implant Cluj?

Estimare gratuita – In primul si primul rand, atunci cand apelezi la serviciile clinicii vei avea parte de un consult sau a unei asa zise estimari fara sa te coste absolut nimic. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti celor de la clinica radiografia ta ca sa estimeze ce fel de implant este necesar, de cate sau detalii despre preturile lucrarilor pe care probabil le stii. Iar ei iti vor raspunde intr-un timp foarte scurt cu toate aceste informatii chiar si in decursul unei singure zile lucratoare.

Au o experienta in medicina de peste 10 ani asa ca poti fara nici o grija sa te increzi in munca si calitatile lor de a obtine lucrarea care sa iti aduca zambetul pe buze. Ei stiu cat de important este sa te simti bine in preajma celor dragi deoarece sunt formati dintr-o echipa de doi medici implantologi care sunt ca o familie. Echipa de la Clinica Badea Implant Cluj este formata din urmatorii medici specialisti:

  • Doctorul Badea Alexandru – care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca „Iuliu Hatieganu”. Este specializat ca si medic pe chirurgie orala si maxilo-faciala. De asemenea face parte si din asociatii precum Societatea Europeana de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, avand un numar considerabil de participari la congrese nationale si internationale in Germania, Elvetia si Anglia.
  • Doctorul Iulia Badea – la fel absolventa a aceleeasi universitati. Este specializata pe ramura de medicina dentara si este doctor in Stiinte medicale. Are titlul de sef de lucrari in preventie in medicina dentara si de asemenea e praticanta in toata Europa la congresele internationale.

Doar din descrierea pe scurt a acestui echipaj de la Clinica Badea Implant Cluj se observa cat de pasionati sunt acesti medici si cat de multa munca si stadii de pregatire au in spate si inca invata lucruri noi pe zi ce trece pentru a putea fi implementate aici la noi in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *