Curiozitati despre tot si toate

Este loc de mai bine, de fiecare data. Sunt lucruri pe care le aflam in fiecare zi si care completeaza fara doar si poate lista de cunostine pe care le avem. Din aceasta serie este timpul sa mai descoperi cate ceva nou:

  1. Stiai ca furnicile nu dorm niciodata? Nu degeaba se spune vorba populara ca esti harnic ca o furnica caci pe cat de mica pe atat de harnica non stop. Insa curios ar fi sa aflam daca acestea mor de epuizare.
  2. A existat la un moment dat un hot buclucas care ataca soferii de taxi. In lipsa de metode  pentru a-l captura politia a pus recompensa de 1000 de dolari pentru cel care avea sa il prinda. Culmea a fost ca hotul s-a predat in speranta ca va primi el banii. A primit in schimb o binemeritata pedeapsa cu inchisoarea.
  3. Ursul polar, toata lumea il stie, este vestit pentru blana sa alba si  imaculata ca zapada. Se pare insa ca pielea sa este de fapt…neagra.
  4. Si camilele au pleoape insa numai 3 si rolul acestora este acela de a le proteja de nisip.
  5. In anii 1300 a existat un caz total aparte cand un porc a fost condamnat la moarte pentru uciderea unui copil. Porcul a fost spanzurat public.
  6. Ne ferim de 13 vineri, considerand ca este o zi de ghinion. Ciudat este ca orice luna care incepe cu o zi de duminica va avea o zi de vineri 13.
  7. Calmarul gigant nu degeaba are un titlu onorant ca fiind de dimensiuni impresionante. Se pare ca are cei mai mari ochi din lume.
  8. Los Angeles unde vedetele populeaza zona, celebra de altfel se traduce ca fiind al ingerilor. Insa numele complet este  El Pueblo de Nuestra Senora Reina de la Los Angeles de Porciuncula.
  9. Stiai ca cel mai comun nume din lume este Mohamed?
  10. Nasul si urechile nu se opresc din crescut pe parcursul vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *