Cum te ajuta Smokio

Traim in lumea moderna in care fiecare gadget este menit sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Se intampla acelasi lucru cu Smokio, tigara electronica a carui scop principal este acela de a te ajuta intr-o oarecare masura sa tii evidenta unor aspecte ce tin de sanatatea.

Ce este Smokio

Poate ca paradoxal fata de ceea ce inseamna in primul rand Smokio aceasta tigara electronica se doreste a fi cu sanse pentru a ajunge o unealta anti fumat.  Asta pentru ca indeplineste acele conditii de a fi placerea fumatorilor insa in egala masura tine de o analiza ce se face in ceea ce priveste starea de sanatate

Smokio este tigara electronica moderna. Depaseste ceea ce clasica varianta inseamna astfel ca aduce pe langa caracteristicile clasice un senzor. Acesta inregistreaza informatii despre lichidul ce se afla in interiorul tigarii electronice dupa care va colecta informatii despre cat fumezi.

Toate datele sunt colectate si transmise prin bluetooth dupa care intr-o serie de intrebari menite sa descopere mai multe despre fumator vei avea un raport detaliat despre ce inseamna activitatea ta de fumator.

Te vei gandi ca nu are rost sa stii astfel de date. De fapt ar putea avea impact asupra ta si de aici o intreaga poveste. Asa se face ca aceasta tigara electronica poate deveni ca intr-un paradox o metoda de a constientiza mai bine ce inseamna sa fumezi si cat de mult te poate afecta asta.

Oricum un prim pas al deciziei este deja facut cand tigara electronica este aleasa, sa inlocuiasa tigarile clasice. Se tine cont asadar de o investitie care sa salveze din costurile ulterioare. Daca va ajuta sau nu din acest punct de vedere ramane de vazut; cert este ca Smokio este tigara inteligenta ce aduce noutati din lumea ce pune accent pe tehnologia moderna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *