Cum se defineste seful perfect

Daca angajatorul iti doreste angajatul perfect care sa nu aiba pretentii si sa munceasca fara oprire de partea cealalta a baricadei se afla angajatii care isi doresc sa aiba parte de un sef perfect.

Din lista de aspecte care definesc un sef perfect se numara:

  1. Corectitudinea. Sa nu tina partea celui care de fapt nu are dreptate, sa nu uite ceea ce a promis si sa nu faca promisiuni doar de dragul de a le face sunt rand pe rand aspecte care tin cont de modul in care respectivul evolueaza, impreuna cu afacerea sa si intregul complex al angajatilor.
  2. Sinceritatea. Sa spui despre unul sau altul ca are sau nu potential, sa il critici este mai usor decat crezi. Insa sa admiti propriile greseli si sa fii extrem de sincer si din acest punct de vedere inseamna umanizare din partea celui care desi conduce o multime de oameni este totusi cel care are de invatat si de la cei din jurul sau.
  3. Empatia. Sa inteleaga ca oamenii nu sunt roboti si ca sunt situatii in care nici cheful insa mai ales nici dipozitia nu permit sa duci la bun sfarsit o misiune este clar seful ideal. Insa dincolo de mofturi tine si de nevoi pe care omeneste vorbind le are toata lumea.
  4. Un sef perfect este si acela care nu va lua decizii cand va fi cel mai fericit sau cel mai nervos caci ar putea fi influentat de starea sa si in cele din urma ar putea ajunge sa produca un dezechilibru cand vine vorba de aspectele pe termen lung.

Si nu in cele din urma seful perfect este si cel care sprijina orice angajat sa evolueze, are rabdare sa isi impartaseasca cunostintele si propulseaza pe fiecare in parte, ca urmare a dozei de incredere pe care o ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *