Cum se aplica unghiile false

Unghiile false te pot aduce din sfera unui aspect casual in sfera unui aspect mai glamorous foarte usor. Le poti lasa sub forma lor naturala si nude pentru un aspect cat mai simplu si mai natural sau iti poti crea o manichiura ca la carte, cu modele si culori diferite. Orice merge in acest caz.

Pentru a vedea un pret accesibil in cazul in care iti doresti sa faci acest pas poti accesa unghii false bucuresti pret, si in cazul in care vei vrea sa aplici apoi acasa pasii pentru aplicarea unor unghii false ca la carte, te poti pur si simplu inspira din munca lor.

Fie ca vrei sa ti le aplici pentru o petrecere de absolvire, fie pentru o prima intalnire fierbinte cu cel pe care il placi, sau pur si simplu vrei sa iti pui unghii false pentru ca vrei sa iti mai schimbi look-ul, este important ca prima data sa apelezi la cineva care se pricepe. Urmatorii pasi necesita a fi efectuati pentru o buna aplicare a unghiilor false si pentru crearea unei manichiuri perfecte si personalizate.

Mai intai de toate specialistele de la salon va  trebui sa-ti inlature vechea oja de pe unghii, chiar daca aceasta arata inca bine. Daca vei vrea sa iti aplici unghii false, unghiile tale trebuie sa fie curate si ingrijite ca mai apoi sa se poata construi o adevarata opera de arta pe acestea.

Nu numai ca va trebui  inlaturat vechiul lac de unghii de pe suprafata acestora, insa la fel de important este si ca acestea sa fie spalate si curatate atat la exterior, cat si dedesubt, pentru ca mai apoi gelul ce va fi aplicat pe ele sa se poata lipi in mod adecvat. Pe urma, va trebui ca unghiile sa fie taiate si pilite sub forma dorita, daca acestea necesita o astfel de actiune.

In cazul cuticulelor, cea care se va ocupa de unghiile tale iti va indeparta sau impinge cuticulele, pentru un aspect cat mai estetic si cat mai frumos. Pe urma, unghiutele tale vor fi lustruite astfel incat sa fie mai fine si suprafata acestora sa nu prezinte impuritati care sa deranjeze in cazul aplicarii gelului sau lipiciului care va prinde unghiile false de suprafata unghiilor tale naturale.

Dupa ce vei fi stabilit modelul si forma unghiilor ce vei vrea sa-ti fie aplicate fie dinainte, fie la sfaturile sau recomandarile specialistelor de la salon, fiecare ungiuta falsa in parte va fi randuita in asa fel incat sa se potriveasca cu forma unghiei tale si in functie de degetul de care apartine.

Dupa ce toate aceste aspecte vor fi indeplinite, va trebui ca fetele de la salon sa se asigure din nou ca ai unghiile curate si mai apoi sa aplice lipiciul care va fixa mai apoi unghiile false de suprafata unghiilor tale normale. Binenteles, acum urmeaza procesul de aplicare si lipire cu atentie al unghiilor false, si mai apoi acestea vor fi din nou pilite si le va fi data forma si lungimea potrivita.

Dupa ce unghiutele iti vor fi fost aplicate de catre cosmeticiana, in special daca acestea nu su un model anume si sunt simple si intr-o culoare mai pala, este timpul pentru a le fi aplicate decoratiuni si modele create din pensula. Pentru asta exista o gama variata de printuri si de idei despre cum pot fi imfrumusetate sau personalizate unghiile, in functie de dorinta ta, a clientei, dar si de sfatul profesionistei de la salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *