Cum sa folosesti pasta de dinti

Mai mult decat utila pentru igiena orala, pasta de dinti se dovedeste utila pentru diverse situatii si nevoi de curatare. Asta daca stii in ce masura sa te bazezi pe ea si la ce moment. Se dovedeste a fi o metoda de curatat cum nici nu te-ai gandit. Iata cateva din acele aspecte care surprind din acest punct de vedere:

  • Tot ce inseamna otel se poate curata cu pasta de dinti. Mai ales in zona de baie acolo unde aburii si nu numai murdareasc bateria, dusul si asa mai departe pasta de dinti iti poate fi cu mult mai la indemana pentru a curata totul.
  • Curata petele pe perete. O alta situatia care demonstreaza eficienta unei paste de dinti este curatarea petelor de orice fel de pe pereti. In acest caz insa ar trebui sa lasi pasta sa isi faca marele efect si sa cureti ulterior. Insa ai sanse sa redai stralucirea suprafetei.
  • Si daca pantofii sport nu mai sunt la fel de albi din cauza purtarilor si mai apoi din cauza spalarilor excesive ce ii transforma din alb in usor galben atunci pasta de dinti ar trebui sa iti fie de mare ajutor  in curatare. Atentie nu spalare la propriu.
  • Si oglinda din baie poate fi la fel de usor de curatat cand ai la indemana pasta de dinti. Marele avantaj aici se refera la faptul ca dupa dus nu se vor mai aburi suprafetele de asa natura.
  • Curate unghiile si petele de ruj. In ambele situatii efectul este imediat. Daca la nivel de tesatura este capabila sa scoata pata si sa reduca din aceasta cand vine vorba de ingalbenirea unghiilor si mai ales din cauza ojelor pasta de dinti curata si iti reda aspectul de dinainte.
  • Bazeaza-te pe ea pentru a repara mici crapaturi ale carcasei de telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *