Cum mi-am decorat camera vintage-modern

In urma cu ceva vreme am decis sa imi redecorez camera. Aveam impresia ca designul ei nu mai are acelasi farmec, ba chiar devenise din ce in ce mai plictisitoare. M-am sfatuit cu sotul meu, asa ca am ajuns de comun acord sa redecoram camera.

Initial, totul a parut o adevarata provocare, mai ales stiind ca exista foarte multe decoratiuni in magazine care iti “iau ochii” de-a dreptul. Am mers in unele din cele mai renumite magazine pentru a ne forma un plan de decorare a camerei. Ne doream ca totul sa fie in stil vintage-modern. Mai exact, trebuia ca elementele vintage sa se combine cat mai bine cu cele moderne si sa aiba un aer fresh.

Avantajul nostru era faptul ca puteam reconditiona unele dintre articole de mobilier care erau mai vechi si sa le combinam cu diferite elemente moderne. Dupa lungi cautari si vizite in magazinele de specialitate, am ales sa cumparam anumite produse online. Iata mai multe informatii despre magazinul respectiv.

Un prim pas pentru a obtine un decor vintage-modern a fost acela de a renunta la vechile dulapuri care ocupau foarte mult spatiu si la optarea pentru suporturi vintage pentru haine. Aici mi-am depozitat rochiile preferate. Eu am ales suporturi de tip manechin in marime naturala din plastic pentru ca acestea au parut sa fie cele mai interesante.

Apoi, stiam ca draperiile, covoarele si cuverturile vechi nu erau potrivite pentru a decora incaperea in stil vintage, ci trebuie sa fie din Chenille. Aceste materiale au un puternic aspect vintage si arata absolut senzational.

Am ales sa pictam peretii in aceleasi tonuri de vechi. Noi am optat pentru galben si levanda, insa in aceeasi masura puteti opta pentru orice alta culoare calda, cum ar fi verdele pal. Cu ajutorul unor pensule am inceput sa adaugam a doua culoare pe care am lasat-o sa se intrevada pe dedesubt. Astfel, am reusit sa dam incaperii un aer asa cum ne-am dorit, utilizand produsele marca Adrenco.

Partea preferata a fost cea cu decoratiunile. Am ales sa decoram camera cu cristale si catifea pentru ca acestea arata absolut superb intr-un decor vintage. Am folosit mici obiecte de decoratiuni pe care le-am asezat pe rafturile bibliotecii.

Apoi, am optat pentru rame vintage pentru tablouri. Inainte nu aveam tablouri in camera, insa acum chiar simteam nevoia sa aplic pe perete cel putin unul. Eu am cumparat un tablou vechi de la targurile de vechituri si am folosit rama pentru a pune o imagine moderna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *