Cum iti gasesti marea dragoste si aventura intr-o comedie romantica-Baggage Claim

Pentru doritorii de filme de dragoste “Baggage Claim” aduce o noua viziune despre aventura de a gasi perechea potrivita. Filmul, in regia lui David E. Talbert, vine cu momente presarate cu comedie si romantism pe care sa il savurezi pe deplin.

Baggage Claim, aventura in aer

Oarecum cu o poveste asemanatoare cu cea a filmului “Care este numarul tau” de data aceasta totul parca se apropie de o alta realitate cand femeie de succes pe plan profesional Montana se gaseste singura si parca disperata sa isi gaseasca un partener. Mai ales pentru ca sora sa mai mica urmeaza sa faca marele pas.

Montana este ajutata intr-un plan care desi pare nebunesc are ceva sanse sa ii indeplineasca o mare dorinta. Astfel ca in echipa cu cei care lucreaza la aeroport afla cursele unor fosti iubiti si decide sa fie prezenta din intamplare in acelasi avion. Daca in unele cazuri incercarea moarte nu are alte ori se dovedese totul a fi fara succes.

In cele din urma isi gaseste un posibil partener doar ca stabilitatea prin casatorie nu i se potriveste. Ce va alege Montana? Simplismul. Si pentru ca oricat de disperata poate fi nu va accepta orice si oricum chiar si cand este ceruta in casatorie nu poate accepta doar pentru o idee de integrare in societate sub o alta imagine.

Ca in marea majoritate a filmelor de dragoste marea iubire este sub nasul sau astfel ca cel care ii era vecin, prieten din liceu si prieten nutreste sentimente ce nu le tine in frau decat pentru faptul ca este inca casatorit. Si totul se termina bina, cu un happy end care te tine cu sufletul la gura.

Abordand o tema comuna aceea de a fi poate pretentioasa, de a nu alege orice tip de barbat facand un compromis, despre casatorie insa mai presus de toate de a fi in tema iubirii, a dragostei ce se lasa poate asteptata filmul “Baggage Claim” este comedia romantica de vazut in doi!

 

2 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *