Cum dormi si cum te caracterizezi

Pozitia in care dormi este cea care spune multe despre tine. Sunt preferinte involuntare pana la urma care dezvaluie o sumedenie de caracteristici ale persoanelor. Poate ca surprinzator sau nu faptul ca cineva doarme in pozitie de bebelus nu inseamna ca este un rasfatat sau incearca sa fie astfel.

  1. Cei care dorm ca o stea de mare daca se poate spune astfel, pe spate cu picioarele si bratele departate sunt persoane sigure pe sine, cele in care poti sa ai incredere si  nadejde. Sunt oameni sociabili, prietenosi si deschisi din toate punctele de vedere.
  2. Soldatul, asa cum numele sugerezea impune strictete si respectarea tuturor aspectelor. Pe spate si cu bratele pe langa corp, cei care obisnuiesc sa doarma astfel sunt cei care traiesc in lumea ordinii si au pretentia ca acest lucru sa vina si de la cei din jur.
  3. Sa dormi cu fata in jos inseamna sa fii cel care isi doreste sa detina controlul absolut, cei care nu suporta sa fie criticati. Insa in egala masura sunt cei care aduc un plus de distractie la orice petrecere.
  4. Cei care dorm in pozitia de tip copac insemnand cu bratele pe langa corp cu picioarele stranse insa stand pe o parte au tendinta de a fi persoane credule insa prietenoase si in egala masura cele care isi fac mereu cunostinte noi.
  5. La fel de surprinzator este sa aflam ca cei care adopta pozitia de semi fetus, destul de frecventa, sunt persoane echilibrate. Cu toate acestea ar putea avea si probleme in viata, probleme de sanatate.
  6. Pozitia barza inseamna insa ca esti o persoana timida care doreste parca sa se ascunda. Se defineste prin fata in jos cu un picior drept si unul usor indoit. Dar la fel de bine ar putea fi persoane total surprinzatoare care sa aiba in ele o forta de nedescris contrar a ceea ce arata la suprafata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *