Cu un set de tacamuri inox te bucuri de cine delicioase

tacamuri inoxInoxul este un material utilizat pe scara larga in aplicatii industriale si neindustriale, din cauza rezistentei sale la coroziune, ductilitate, duritate si multe alte proprietati fizice. Toate aceste proprietati impreuna cu motivele metalurgice din spatele lor fac ca seturile de tacamuri inox sa fie cele mai cumparate in intreaga lume. Utilizate in viata de zi cu zi, mare parte din piesele unor tacamuri inox rezista cazaturilor si sunt elemente ale unei vieti simpliste, dar elegante.

Proprietati fizice ale inoxului

Otelul inoxidabil cum mai este denumit are o gama larga de proprietati fizice, insa sunt cu mult peste otelul din carbon simplu.

In primul rand, nu doar un set de tacamuri inox este rezistent la coroziune, ci orice alte echipamente si ustensile din acest materiel. Aliajul din compozitia sa are o rezistenta ridicata la oxidare mai ales la temperaturi mari ale aerului. Cromul in aliaj cu otelul formeaza un strat protector, ceea ce ofera si o suprafata neteda si lucioasa. Chiar daca stratul este subtire, este impermeabil la apa si la aer, protejand metalul de dedesubt.

Inoxul este rezistent la acid, desi aceasta proprietate depinde in mare masura de tipul si de concentratia de acid, de temperatura ambianta si de tipul de otel utilizat. Seturile de tacamuri din inox prezinta concentratie de acid fosforic si sunt rezistente la acidul azotic. Orice tip de otel inoxidabil se poate deteriora daca se amesteca cu acidul clorhidric, ceea ce inseamna ca nu trebuie utilizate impreuna.

Cina pentru momente de fericire

O masa in familie inseamna pregatirea cinei, asortarea servetelelor si a fetei de masa, si implicit punerea pe masa a celor mai de lux tacamuri din inox. Oricine stie ca inoxul confera stralucire unei cine in familie, stralucire care se reflecta si in zambetele celor de la masa. De altfel, dupa o masa copioasa, merg si cateva cesti de ceaiuri bio, savurate sub privirile nepotilor, prietenilor si fratilor.

Achizitia unor tacamuri din inox de la producatorul si distribuitorul homex.ro ofera rezistenta, calitate in timp, preturi avantajoase si implicit luni si ani de garantie a unor momente gustoase la mese copioase. Bucataria nu a stralucit nicicand mai puternic ca acum, de cand clientii sunt multumiti de produsele din inox regasite pe magazinul online al celor de la homex, ceea ce face ca cinele delicioase sa se repete zilnic in familie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *