Cu ce gandim? Cu inima sau cu mintea?

Traim intr-o societate in care am fost invatati sa gandim cu capul si apoi cu inima. Ironia acestui lucru consta in faptul ca primul organ care se formeaza inca de cand ne aflam in pantecele mamei, este inima.

In timp ce mintea umana poate fi definita ca fiind matricea materiei si a tot ceea ce ne inconjoara, frecvente si vibratii, inima poate orchestra imprejurimile energetice. Un studiu realizat de catre Institutul de HeartMath din California, a reusit sa demonstreze ca inima are propria sa inteligenta, fiind organul cel mai puternic de generare de energie electromagnetica din corpul uman.

Pe masura ce au realizat studiul, cercetatorii au descoperit cateva lucruri uimitoare:

Campul electric al inimii este de 60 ori mai mare in amplitudine decat activitatea electrica generata de creier. Campul electric produs de inima este de 5000 de ori mai mare decat puterea campului generat de creier. Energia electrica a inimii nu numai ca inveleste fiecare celula a corpului uman, ci se extinde in toate directiile din spatiul care ne inconjoara. De asemenea, semnalul inimii unei persoane poate afecta activitatea cerebrala a altcuiva, iar sincronicarea inima- creier se poate produce intre doi oameni cand acestia interactioneaza. Cercetarile efectuate de cei de la Institutul HeartMath sugereaza ca domeniul inimii este un operator important de transmitere a informatiilor.

In timpul perioadelor dificile, poate fi destul de greu sa tinem lumina aprinsa in suflet si in inima, insa daca permiti acestei lumini sa straluceasca in intuneric si in vremuri grele, poti gasi raspunsul adevarat, chiar si atunci cand lumea pare sa nu mai aiba niciun sens.

Cand traim in vremuri epice, unde stiinta confirma intelepciunea umana, iar intelepciunea antica reinvie pentru a determina generatia actuala sa isi aminteasca adevaratul potential, in acest fel putem reuni stiiinta cu spiritul. Cheia este sa ne amintim lucruri, nu sa invatam ceva nou, si sa deschidem usa catre puterea si cunostintele noastre actuale. Lasa-ti inima sa fie ghidul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *