Crezi in suflete pereche?

Se poate ca tradat in dragoste sau poate dezamagit cand ai avut prea multe asteptari sa nu mai crezi in dragoste sau in acea puritate a sentimentului. Ce-i drept poate sa exista insa nu este pentru toti. Crezi in suflete pereche? Ori poate intr-un mit.

Se spune ca iubesti o singura data. O data si bine. Cum vine asta? Poti fi compatibil cu varii persoane doar ca te lasi ancorat in trecut. Poti iubi de mai multe ori daca stii ce cauti si ce doresti de la cel de langa tine. Si pana la urma pe parcursul vietii te schimbi din prisma experientelor pe care le ai. Asta va face ca la 20 de ani sa iubesti pe cineva, la 30 de ani sa nu ti se mai para sufletul tau pereche ci doar…perechea.

Mitul ca dragostea e eterna. Nici oamenii nu traiesc pe vecie deci cum sa ramana un sentiment etern? Suna prea dur cand in lumea iubirii totul este spumos si cu happy end. Mai rau de atat nici ca se putea! Pana la urma tine mai mult de ceea ce oferi si de ceea ce primesti. Cand iti doresti ca relatia sa mearga si treci cu vederea, ierti ce se intampla totul poate dura. Dar orice om are o limita.

Mitul dragostei perfecte. Tindem spre perfectiune insa oare asta ne dorim? Nu exista relatie perfecta si nu ar trebui sa existe caci altfel am trai in Paradis. Pana si Adam si Eva au “comis-o” in gradina fermecata. E in natura noastra sa gresim si in principiile noastre sa triem ce putem accepta si ce nu. Traieste imperfect insa traieste frumos caci asta conteaza mai mult.

Si nu in ultimul rand mitul ca nu ai intalnit persoana potrivita sau poate nu la timpul potrivit. Se spune ca in viata alegi si iar alegi si in final vei culege. Ai principii, nu poti accepta orice. E simplu, ca si in orice alt aspect in dragoste poti sa alegi sa iubesti.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *