Covoare accesibile

Indiferent de tipul de locuinta un covor ce troneaza pe podea este imaginea unei case bine ingrijite. Poate ca mergem pe ideea de stereotip doar ca un covor este si practic si necesar si tine si de partea de design.

Desigur, nu ne permitem oricand sa investim in astfel de articole pentru casa. Asadar, este de la sine inteles ca ne dorim calitate de la bun inceput. Poate ca in prima faza vei fi in cautare de covoare ieftine doar ca acest concept difera de la caz la caz. Ce inseamna ieftin pentru tine? In orice caz, trebuie sa fie vorba de un cost echilibrat si in acelasi timp unul justificat.

Iata cateva sfaturi pentru alegerea unui tip de covor:

  1. Dimensiune. Desi este o nota subiectiva aici pentru ca unii doresc sa mascheze un defect al podelei spre exemplu astfel ca aleg marimi cat mai mari pentru toata suprafata un covor ar trebui sa aiba dimensiuni flexibile. Va fi si mai greu de mutat si mai greu de schimbat in alte zone ale unei camere.
  2. Calitatea. Un covor de calitate se simte la prima atingere. Materialul poate fi pufos, lucios insa in niciun caz nu trebuie sa se destrame spre exemplu. Detaliile fac diferenta.
  3. Culoarea. Orice vei alege va fi pana la urma imaginea care te reprezinta. Astfel, tine cont de decorul casei si in mod special al incaperii unde va fi plasat covorul. Tine cont de toate elementele de design si astfel alege o armonie in culoarea acestuia.
  4. Echilibreaza costul. Poate ca nu il vei cumpara pe cel mai ieftin insa nici pe cel mai scump. Sa spunem ca o o cale de mijloc a covoarelor accesibile inseamna varianta optima. Chiar daca bugetul nu este unul prietenos nu trebuie sa consideri ca ce este mai ieftin este pentru tine.
  5. Designul. Daca este vorba de camera copilului ar fi bine sa se aleaga un covor din seria celor cu imprimeu specific lumii copiilor. De asemenea, pentru o casa clasica un covor mai sobru se potriveste cel mai bine.

Un covor de calitate este interesul. Cum il alegi tine de gustul fiecaruia si mai departe de posibilitatile pe care le are fiecare. Cert este ca indiferent de bugetul disponibil covorul ar trebui ales cu responsabilitate. Cat pentru nota personala pe care o dai spatiului cat si pentru nota de design oferita, ce poate la un moment dat schimba intreaga imagine. Alege covorul dorit dupa preferinte si dupa modul in care se integreaza cel mai bine intr-un cadru ales

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *