Concediul relaxant la Cabana Schiorilor

Asezata la poale de vestita partie de schi Clabucet Cabana Schiorilor este locul ideal in care ti-ai dori sa iti petreci timpul liber. Asta inseamna sa te relaxezi la munte, sa imbratisezi frumosul naturii si sa iti doresti o aventura montana.

Dincolo de clasicul situatiei de a merge la mare timpul petrecut la munte reprezinta fara doar si poate o doza de sanatate; aer curat, aer tare de munte, un loc de popas si o priveliste unica fac din aceasta locatie una de vis si de dorit. Vei crede poate ca de vreme ce are partia aproape este locul preferat de schiori- nu te pacalesti caci si numele sau spune asta insa si pe timp de vara, extra sezon pentru schiat acest loc e o bucata de colt de rai. Ai muntele de explorat si intreaga zona de adorat.

Ideala pentru conferinte de asemenea, pentru cei din aria afacerilor ce isi doresc putin timp de relaxare pentru intreaga echipa acel concept de team building este destul de des intalnit aici. Turistii se regasesc aici cu posibilitatea de a se bucura de timp liber, de natura si de sporturi incantatoare, in acelasi timp avand la dispozitie si o incapere speciala pentru intalnirile de grup- sala de conferinte care sa se ridice la pretentiile formale impuse pana la urma intr-un cadru al mediului de afaceri.

Dincolo de schiat, activitatea de baza si de dorit pentru fiecare turist insa la timpul potrivit, la Cabana Schiorilor se poate practica tirul sportiv. Incearca aventura cu tiroliana sau provoaca-i pe toti la batalia paintball. Sunt idei excelente pentru grup si sustinatori, pentru competitie insa mai intai de toate in numele dorintei de a avea o experienta complexa si completa.

La standarde inalte si rasfatand orice client asa cum vei gasi pe www.cabanaschiorilor.ro nu ramane decat sa iti alegi timpul potrivit sa poposesti aici. 

Pot rezerva online? Cu siguranta si asta este si mai usor. Avand in vedere ca este intr-o zona nu numai strategica din punct de vedere turistic insa si una faimoasa, Predealul, Cabana Schiorilor este destul de cautata indiferent de sezon. Asa ca rezervarea online te va scuti de eventuale probleme de program pe care le vei intalni.

Ai putea chiar sa incluzi acest obiectiv si loc in topul locurilor pe care sa le vezi cel putin o data in viata! Fie ca va fi o vacanta linistita si de familie sau o aventura de grup cu prietenii aici ai locatia perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *