Comedia Think like a Man Too

Filmul comedie “Think like a man too” este fara doar si poate filmul pe care sa ti-l doresti sa il vizionezi. Este in primul rand si spre bucuria fanilor o continuare a filmului “Think like a man”, un film de ras cu si despre barbati si femei si desigur diferentele dintre acestea.

In filmul regizat de Tim Story ce dureaza peste 100 de minute se prezinta povestea cuplului care se casatoreste si ca drept urmare isi cheama prietenii la Las Vegas pentru marele eveniment. Insa aici intervine dezmatul cand cele doua tabere, atat femeile cat si barbatii doresc sa aiba parte de o noapte unica si fara parteneri.

Daca ei aleg sa se distreze si la casino fetele prefera noaptea in club insa totul se condimenteaza. Daca ele prefera sa mearga la striptease ei aleg, vrand nevrand, sa participe ca incepatori pentru a scoate din investitia ce era necesara pentru plata apartamentului. Se produce o intreaga nebunie, stropita cu alcool si nu numai. Insa finalul este…epic: ajung toti la inchisoare cand ar fi trebuit sa se pregateasca de nunta. Si tocmai pe cea pe care o urau, soacra cu limba ascutita, este cea care ii saleaza.

Dramatismul este si el spre final pentru a se spori acel happy end si efectul sau de a impresiona. Asadar nunta nu are loc asa cum se dorea si se planuia tocmai din ideea ca s-au incurcat planurile cu inchisoarea. Insa in cele din urma lucrurile se limpezesc cu discutii care clarifica totul. Unul isi doreste sa mearga mai departe insa cu un trecut acceptat. Un altul impaca si mama si soacra in timp ce ceilalti sunt si ei pe o linie de maturitate in relatie.

Una peste alta filmul “Think like a man too” este de dorit si se cere vizionat fara doar si poate in compania atat a barbatilor cat si a femeilor. Vei intelege altfel mentalitatea fiecaruia.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *