Comedia de groaza la propriu si la figurat- A Hounted House

Cand crezi ca ai vazut intreaga lista de filme din 2013 mai gandeste-te. Caci multe sunt inca proaspete si numai bune de vizionat. “A Hounted House” este un bun exemplu, acel tip de comedie ce vine parca pe aceeasi lungime de unda cu seria de filme “Scary Movie”. De data aceasta se are in vizor celebrul film “Paranormal Activity”, despre casa bantuita ce se pare ca are un substrat real.

Filmul “A Hounted House” aduce in prim plan pe Keisha (Essence Atkins) si Malcom (Marlon Wayans) printre altii, in regia lui Michael Tiddes. Cele peste 80 de minute te vor binedispune insa in egala masura te vor transporta in lumea de groaza. Aceasta combinatie de comedie cu horror-ul si groaza fac casa buna.

Malcom isi incepe o noua etapa din viata cand iubita sa se muta impreuna cu el. Si incepe aventura, cu moartea catelului si continua cu o viata mai putin pe placul sau. Pana la urma o relatie nu tine numai de parti frumoase si siropoase si Malcom incepe sa descopere asta. Nu lipseste comedia la puterea a doua, de la asteptarile mari la prima noapte de dragoste si pana la dezamagirea personajului; de la certuri si pana la aparitia primelor semne de prezenta malefica in casa Malcom si iubita sa isi incearca norocul la propriu.

Aproape ca in filmul original de la care se porneste ideea cei doi sunt supusi unor “teste de rezistenta” din partea fantomei. Si nu se lasa cu una cu doua, ajungand la un moment dat sa aiba parte poate de mai mult decat si-ar fi dorit, de o a treia persoana in cuplu.

Vor reusi cei doi sa scape de malefica prezenta si sa sfarseasca in dulcele stil clasic fericiti pana la adanci batraneti? Se vor lasa invinsi de fantoma? Descopera asta in filmul ce il vei savura cu rasete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *