Cinema City, in sfarsit si in Suceava!

Toti iubitorii de filme bune si in premiera sa ridice mainile sus si sa salute aparitia noului cinematograf Cinema City in Iulius Mall Suceava. Da, suceveni si bucovineni implicit, ati auzit bine. S-a deschis in sfarsit si in aceasta zona unul dintre cele mai mari cinema-uri din toata tara. Facand parte din lantul de international de multiplexuri, Cinema City din Iulius Mall a deschis pe data de 6 noiembrie cel mai mare cinematograf din Suceava, cu 8 sali complet echipate si digitalizate, perfecte pentru a oferi o experienta nemaipomenita.

Cinema City este etalonul filmelor bune si noi vazute la superlativ 🙂 Avand in vedere ca exista 8 sali de cinema, cu mai multe sau mai putine locuri, fiecare dintre cei doritori de a vedea un film asa cum se cuvine, pot merge la etajul 1 din mall-ul sucevean si cumpara bilete pentru o vizionare pe loc sau mai tarziu.

Ca si in celelalte cinematografe Cinema City din restul tarii, si acesta din Suceava ofera posibilitatea rezervarii de locuri si de bilete pentru filme inca cu doua zile inainte. Rezervarile se fac simplu pe site-ul Cinema City Suceava si oricine poate beneficia de preturile accesibile si reducerile pentru studenti acordate in anumite cazuri. Acum, exista si optiunea de a te prezenta direct la casa de bilete de la etajul 1 din Iulius Mall pentru a achizitiona si lua bilete inca cu o luna inainte ca filmul dorit sa ruleze in premiera in salile de cinema.

Acest lucru este posibil doar mergand si facand acest lucru direct la ghisee, si nu prin intermediul site-ului din mediul online.

Nu numai ca filmele vizionate vor fi de o calitate exceptionala si vor fi subtitrate pentru toti, dar de asemenea se poate avea in vedere si experienta 3D a unui film de acest tip. Preturile pentru asemenea filme includ si ochelarii speciali cu care se poate viziona un film de genul.

Este de apreciat faptul ca s-a avut in sfarsit ideea deschiderii unui cinematograf mare si in centrul Sucevei, deoarece sucevenii abia asteptau sa gaseasca si la ei in judet un loc care sa le ofere aceasta posibilitate, fara a mai fi nevoiti sa mearga in Botosani sau in Iasi ;;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *