Cele mai scorpii actrite de la Hollywood

Cred ca cel mai mare vis, pentru multi dintre noi, este sa stam alaturi de un start de la Hollywood. Cu siguranta, te gandesti ca aveti despre ce vorbi si poti sa iti privesti actorul preferat in ochi atunci cand porti o conversatie cu el. Insa, se pare ca vedetele de pe platourile de filmare au o multime de aere, uitand ca sunt oameni, la fel ca restul. Cu toate ca exista artisti de exceptie, exista si astfel de actori plini de sine, care dau o multime de batai de cap.

Cele mai nesuferite actrite de la Hollywood

Megan Fox. Ooo,da. E destul sa o vezi si poti sa iti dai seama ca e plina de impresii. Actrita, in varsta de 29 de ani, l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu o versiune a dictatorului Adolf Hitler, pe platourile de filmare, iar in urma acestui lucru, Steven Spielberg l-a sfatuit pe acesta sa o concedieze. La filmarile francizei “Transformers”, vedeta a fost foarte suparata din cauza ca a fost nevoita sa lucreze 12 ore pe zi si sa fie punctuala. De asemenea, o parte din echipa de filmare a acestui film, sustine ca Megan este o femeie foarte nepoliticoasa.

Katherine Heigl a fost una din cele mai bine platite actrite de la Hollywood. Actrita, in varsta de 36 de ani, este foarte nepoliticoasa si adreseaza o multime de cuvinte ofensatoare chiar filmelor in care a jucat. Aceasta sustine ca filmul “Knocked up” este un film sexist. Nici rolul din “Grey`s Anatomy” nu a multumit-o atat de tare pe vedeta – Katherine ar refuza o nominalizare la Oscar din cauza ca, spune ea, scenariul este foarte prost scris.

Gwyneth Paltrow in varsta de 42 de ani, are unele din cele mai ciudate cerinte. Actrita nu foloseste dusul decat dupa ce s-a uscat complet, pentru ca starul sa nu intre in contact cu apa folosita de persoana care a utilizat dusul inaintea sa. De asemenea, si Gwyneth este un adevarat cosmar pe platourile de filmare. Aceasta o critica pe Reese Whiterspoon in momentul in care o vede – “O alta comedie romantica? […] Bineinteles, totul pentru bani si faima”- sustine aceasta. Chiar si pe Scarlet Johansson a evitat-o in timpul filmarilor pentru “Iron Man 2”, din cauza invidiei, geloziei dar si a spiritului competitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *