Ce te invata oamenii fericiti

Cand esti multumit de viata parca lucrurile merg mai lin, totul in jurul tau pare sa urmeze un drum lin. Este cert ca vei face totul cu drag si mai mult decat atat vei fi si o inspiratie pentru cei din jur. In acest sens oamenii descopera de la tine:

  1. Ca nu pot schimba lumea sau oamenii insa trebuie sa invete sa colaboreze cu orice tip de caracter. Se intampla la fel ca si in cazul tau, nu poti schimba ceea ce altii intreprind de-a lungul timpului insa cert este ca poti agrea pe fiecare in parte asa cum este. Toleranta este un atu!
  2. Creatori ai realitatii. Se spune ca oamenii pesimisti nu au nevoie de noroc ci si-l fac singuri si pana la urma sa astepti sa ti se intample ceva. Realitatea poate fi asa cum iti doresti sa fie.
  3. Fara frica de moarte. Asta inseamna ca acceptam ceea ce fiinta umana experimenteaza, ceea ce ne este dat sa traim. Si pana la urma vine si o viata de dincolo de cuvinte si terestru.
  4. Prezentul conteaza insa viseaza si la viitor. Conteaza ceea ce au si isi doresc sa dobandeasca fara sa traiasca din amintiri, sa se gandeasca la trecut si pana la urma nimic din trecut nu te poate face sa mergi mai departe.

Insa secretele unei vieti fericite tine de mai mult de atat. Conteaza baza pe care ti-o creezi sau mai bine spus ceea ce iti este dat sa traiesti ca o forma de educatie. Sa inveti ca progresul inseamna munca si ca nimic nu vine fara efort, sa fii deschis si sa imbratisezi schimbarile caci asta ar putea sa iti aduca fara doar si poate un mare plus. Invata sa fii fericit caci poate ca nu ne nastem de asa natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *