Ce spune luna nasterii despre cariera?

Se pare ca a fi nascut intr-o anumita luna indica, din punct de vedere statistic, ce fel de job vei avea in viata. De asemenea, oamenii de stiinta au descoperit ca luna nasterii poate afecta atat inteligenta cat si speranta de viata. De exemplu, un copil nascut in decembrie are sanse mai mari sa devina un dentist decat unul nascut in ianuarie, care are o predispozitie mai mare de a fi un functionar.

Cu toate ca pare de necrezut, iata ce au descoperit oamenii de stiinta:

Cei nascuti in ianuarie sunt mai susceptibili de a lucra in functiile de stat dar pot fi si agenti de vanzari. O multime de artisti sau oameni de stiinta sunt nascuti in luna februarie iar martie este o alta luna grozava pentru artisti-muzicieni. O multime de oameni dictatori sunt nascuti in luna aprilie si de asemenea, au o predispozitie mai mare de a suferi de boli cardiovasculare. Pe de alta parte, luna mai pare optima pentru cei care lucreaza in politica. Iunie este o luna buna, daca vrei sa aduci pe lume un copil: cei mai multi dezvoltatori in domeniul IT si cinci castigatori ai premiului Nobel sunt nascuti in aceasta luna.

Iulie se pare a fi, de asemenea, o luna dedicata artistilor- J.K. Rowling si Daniel Radcliffe sunt nascuti in iulie. Cei nascuti in august au mari sanse de a ajunge intr-o functie de conducere: presedintele Obama si Bill Clinton isi sarbatoresc ziua de nastere in august. Se pare ca 30% din copiii nascuti in august sunt etichetati ca fiind copii-problema. Copiii nascuti in septembrie au o tendinta de a avea rezultate mai bune in scoala, si cu toate ca notele nu conteaza atat de mult, se pare ca cei nascuti in septembrie pot avea orice cariera isi doresc. Octombrie este o luna potrivita pentru politicieni, de asemenea. Se pare ca cei nascuti in noiembrie au o predispozitie mai mare de a deveni criminali, cu toate ca nu e o cariera de viata. In fine, cei nascuti in decembrie au sanse mai mari de a deveni medici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *