Ce mai vizionam- The Bling Ring

16.08 a fost data de lansare a filmului “The Bling Ring”. Tradus printr-o incercare de a lua locul unor celebritati. In regia lui Sofia Coppola acest film aduna nume bune, de generatie noua, de la Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga sau Israel Broussard, Katie Chang.

Povestea este una incitanta si mai ales pentru ca se bazeaza pe evenimente reale. Inspirat din ceea ce au patit nume reale din viata magica a celebritatii. Culmea si partial fiind tineri fara probleme ajung sa formeze un grup pana la urma infractional care da spargeri in casele vedetelor.

Intr-o oarecare masura se abordeaza o problema a oamenilor care nu isi iau masurile de siguranta. De la case fara alarme si pana la masini care nu sunt inchise tinerii arata cat de simplu poti sa iti asumi ceea ce nu este al tau. Caci practica cea mai simpla metoda pana la urma, aceea de a fi pe urmele vedetelor prin internet, Informatii rapide despre activitatea acestora, despre adrese si fara prea mari eforturi se ajunge la un punct extrem. Oarecum si hilar tinerii ajung in casa lui Paris Hilton si o viziteaza de numai putin de 7 ori.

Se reintorc cu placere la locul faptei si cu aceeasi relaxare fura si valorifica unele bunuri. Sa nu mai spunem de modul in care se lauda celor din jur cu ceea ce fac. Teribilismul varstei, un moemtn de ratacire insa care ajunge destul de departe. Pentru ca asa cum si numele sau spune exista atractia fata de ceea ce inseamna celebritate, haine, branduri, avere. Poate ca cel mai mult conteaza partea de a avea haine. O multime. Pentru ca unul din personaje este un baiat, cel care de altfel nu poate sa beneficieze de ceea ce o fata ar avea. Cu stupoare insa acesta are un ochi de fashion; ajunge pana si el sa fure articole de imbracaminte de femeie doar din placerea de a le detine si pentru ca apratin unor nume celebre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *