Ce inseama emoticonurile malefice?

Emoticonurile vin in pereche, asa ca probabil nu e de mirare ca unele perechi sunt, intr-un fel, supranaturale. Iar daca te-ai intrebat vreodata ce semnificatie au aceste emoticonuri, poti descoperi acum.

Emoticonurile care infatiseaza ceva malefic sunt foarte diferite de emoticonurile tipice, cum ar fi acele inimioare, sau pisici care se gudura intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, trebuie sa faci multe cercetari daca vrei sa afli ce reprezinta acestea intr-adevar. Si, oricat de ciudate ar fi, multi sunt foarte bucurosi ca emoticonurile malefice exista. Poate nu sunt foarte utile, dar adauga un plus conversatiei digitale.

Care este semnificatia lor

Happy Devil este o fata zambareata cu coarne cunoscut si ca Devil Horns, Devil, Red Devil si Purple Devil- culoare acestuia se schimba in functie de dispozitiv sau de sistemul de operare pe care il folosesti- arata de parca are ceva treburi de “rezolvat”. Intre coarne se afla o frunte incruntata si un zambet rautacios. Cu toate acestea, pare mult mai furios pe sistemul de operare Android. Este utilizat ca un inlocuitor al cuvantului “diavol” sau pentru a indica un complot.

Imp- este descris de catre Emojipedia ca o versiune mai putin malefica a unui demon. De asemenea, si el este la fel de rautacios si meschin, avandu-si radacinile in folclorul german. Seamana a fi o ruda apropiata cu Happy Devil. De asemenea, acest emoticon mai este cunoscut si ca Sad Devil si Purple Goblin, cu toate ca are culoarea mov doar pe sistemul de operare iOS. Acesta este folosit in situatii asemanatoare ca cele din cazul Happy Devil, insa pare a fi ceva mai rezervat in momente de nemultuire.

Ghost este doar o fantoma. Arata putin cam prostesc pe iOS, asa ca ar fi mai indicat sa fie folosit atunci cand iti doresti sa exprimi o actiune copilareasca.

Skull- asemeni tuturor craniilor, acest emoticon este reprezentativ ori mortii or sentimentului de moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *