Ce implica sexul ocazional?

Poate ca nu iti dai seama, insa sexul ocazional implica anumite lucruri delicate. Dincolo de faptul ca poti face acest lucru instantaneu, exista mai multe lucruri pe care le poti realiza in timpul unei aventuri de-o noapte. Descopera lucrurile de care trebuie sa tii cont data viitoare cand te intalnesti cu o astfel de ocazie.

Unul din cele mai mari beneficii ale sexului ocazional este ca acest lucru se intampla inafara constrangerilor asteptate intr-o relatie. Nu incerci sa iti impui un standard si nici nu incerci sa iti impresionezi partenerul. Asa ca, poti considera sexul ocazional ca o “practica” pentru momentul in care va conta cu adevarat. In timp ce ai putea deveni timid atunci cand ii ceri partenerei sau partenerul tau sa stea intr-o anumita pozitie, sexul ocazional iti da sansa sa explorezi, sa experimentezi si sa inveti lucruri noi. Ai sansa sa incerci lucruri noi si vei primi feedback instantaneu.

Ti-ai dorit dintotdeauna sa incerci ceva nou in pat, insa de multe ori ai devenit timid sau jenat de a-i cere acest lucru partenerei? Indiferent de ce curiozitati sau fantezii sexuale ai, sexul ocazional iti deschide orizontul, astfel ca nu trebuie sa te mai simti neincrezator. Avand in vedere ca, in cazul unei aventuri de-o noapte, il vei vedea pe acel om doar o singura data, sau ca e cineva care are o implicatie in viata ta mai putin de o noapte sau doua, poti fi complet deschis fara sa iti fie teama ca nu folosesti cuvintele care trebuie.

Asigura-te ca amandoi va aflati de aceeasi parte a unei pagini in ceea ce priveste angajamentul in aceasta “relatie”. Iti vei dori sa eviti orice sentiment care ar putea sa te raneasca pe tine sau pe partenera ta. Nu este nimic gresit in a face sex doar din placere, dar trebuie sa te asiguri ca si cealalta persoana are aceleasi asteptari ca si tine. Nu dezvolta un atasament emotional puternic, pentru ca sigur nu-ti doresti o aventura casual in care sa apara complicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *