Ce avantaje iti ofera termostatul Salus iT500

Nu stiu daca ati auzit sau nu despre acest model de termostat Salus iT500, insa eu mi l-am achizitionat si sunt foarte multumit de ceea ce imi ofera. Mai exact, am control deplin asupra temperaturilor din intreaga locuinta si pot astfel sa eficientizez consumul pentru ca facturile lunare cu incalzirea pe timp de iarna sa nu ajunga … astronomice.

In perioada in care nu aveam inca instalata centrala termica de apartament, la inceputul fiecarei ierni ma treceau fiori, si nu din cauza temperaturilor scazute, ci la gandul ca facturile lunare imi vor face o gaura serioasa in buget. Am trecut peste etapa asta rapid, dupa doua ierni am luat decizia de a monta o centrala si am redus mult costurile.

Inca din vara am auzit despre termostatele inteligente si am inceput sa ma interesez despre ce pot sa faca. Dupa ce am cantarit foarte bine toate optiunile, am ales termostatul Salus iT500, pe care l-am gasit pe pagina www.saluscontrols.ro. Cum functioneaza si ce avantaje ofera va prezint in cele ce urmeaza.

Termostatul iT500 face parte din gama moderna a termostatelor inteligente. Mai exact, acesta poate fi controlat prin internet, de pe orice dispozitiv, existand si o aplicatie dedicata pentru reglarea temperaturilor, foarte simpla si usor de utilizat. Acesta ar fi cel mai mare avantaj la care ma pot gandi – pentru ca numai asa poti seta temperaturi mai scazute atunci cand esti plecat de acasa, iar cand te intorci poti pregati exact incaperile in care stii ca vei activa imediat ce ajungi.

Ca orice alt termostat de generatie noua, termostatul iT500 dispune de programe prestabilite pe care le poti utiliza sau chiar personaliza. In principiu, folosesc programele prestabilite, dar atunci cand propriul meu program este dat peste cap de deplasari, am posibilitatea de a crea noi setari care sa se plieze perfect pe rutina zilnica.

De asemenea, este foarte simplu sa adaugi un program nou de incalzire, prin care termostatul va porni sau opri centrala in functie de setari. In caz ca ai plecat de acasa si uiti sa modifici setarile, termostatul iT500 dispune si de alerte geo-locatie. Mai exact, daca ajungi la o anume distanta de casa, vei primi o notificare prin care vei fi anuntat ca poti modifica setarile termostatului la modul vacanta ori dupa bunul plac.

Dupa cum am mai spus, toate acestea pot fi realizate de pe orice dispozitiv cu conexiune internet, fie un PC, un laptop, o tableta sau un smartphone. In cazul in care te gandesti ca poate fi prea complicat, exista numeroase tutoriale online care iti arata cum poti folosi in cel mai eficient mod cu putinta aplicatia dedicata sistemului iT500.

Trag linie dupa toate cele de mai sus si nu pot sa concluzionez decat in felul urmator: termostatul Salus iT500 este cea mai buna achizitie pe care am facut-o! Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, informeaza-te si tu, verifica si parerile altor utilizatori, dar mai mult decat sigur vei ajunge la aceeasi concluzie daca il vei instala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *