Cate griji are o femeie

Sa arate bine, sa fie mereu prezentabila, sa fie atenta la ce poarta si nu pur si simplu ci accesorii si elemente combinate care sa ii faca cinste sunt rand pe rand provocarile unei femei in fiecare zi. Cate griji are o femeie ai spune ca tot atat de multi pantofi are.

Mania pantofilor si a grijilor

Nu este un mit faptul ca femeile au o placere deosebita, o placere aparte si parca o nebunie manifestata pentru pantofi. Cate zile atatia pantofi. Suna cam bine doar ca le ramane si problema spatiului si al bugetului. Dar pe principiul ca sunt prea sarace sa isi permita sa cumpere ceva ieftin si indoielnic cand vine vorba de incaltari ajung sa aiba un adevarat top, o arhiva de genul pantofi dama pret pentru a face o alegere buna. 

Merg la shopping pentru ca le place si pentru ca perechea aceea de pantofi din vitrina parca s-ar potrivi cu noua fusta. Ce te faci insa cu partea de sus si cu pantofii pentru rochia neagra? Fiecare tinuta are nevoie de o noua potrivire estetica si asta se intampla in fiecare zi. Parca nu ti-ai mai dori atat de multi daca ar fi de calitate si cu acel ceva mai pe gustul tau. Dispusa sa platesti cat face? Pantofii la comanda sunt o prima solutie!

Si grijile unei femei nu se opresc aici. Pentru ca isi pot alege modelul tocmai acest lucru da batai de cap. Pentru ca isi permit sa aleaga fiecare detaliu si culoare, textura si tot ce tine de definitia unei perechi de pantofi au si mai mari dileme. Esti acum propriul tau designer, creator, analist si contabil care trebuie sa cantareasca elementele, sa le echilibreze si sa gaseasca calea de multumire la final.

Marele avantaj pe care il ai din pantofii de dama facuti la comanda tine de faptul ca iti alegi ce iti place, cum iti place si in ce masura doresti, cu sansa de a avea un stil unic fara doar si poate. Caci nu este placut sa te bazezi pe o tinuta clasica vibranta insa datorita pantofilor si sa iti dai seama ca in incapere mai este cineva cu aceiasi pantofi? Fie ca este o tinuta mai proasta si asta te va pune si pe tine intr-o lumina mai putin placuta, fie ca este una si mai frumoasa ca a ta nici acest caz nu te avantajeaza de vreme ce inseamna ca tu ai fost neinspirata. In orice caz tine de faptul ca va exista un termen de comparatie ce nu te cinsteste. Deci se cauta unicul si stilul care sa te avantejeze din toate punctele de vedere.

Pantofi cu toc, confortabili, eleganti; pantofi care sa seduca privirile, pantofi de toate culorile….femeile isi doresc de toate si isi cauta mereu tinute cu care sa ii potriveasca in cel mai bun mod cu putina. Isi doresc ceva numai a lor, isi doresc accesibilitate. Nu e usor sa fii femeie. Insa cine spune ca nu e placut?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *