Casa inteligenta nu este un moft

In ultimii ani, pentru ca tehnologia este atat de avansata si pune la indemana atat de multe produse si dotari prin care ne putem usura munca, conceptul de casa inteligenta este tot mai intalnit. Nu doar ca termen, ci concret, se noteaza un interes mai mare al publicului consumator de a detine device-uri si tot felul de aparatura de generatie moderna.

Unul dintre acestea se refera si la sistemul de incalzire al casei ce se completeza cu un termostat. Nu de orice fel, ci mai exact unul ce face parte dintr-un sistem iT 600 Smart Home 2018. Iata si ce motivatie ar avea cei in cautare de astfel de dotari pentru a alege tocmai acest tip.

Pe stil cool

Este desigur placut sa fii in pas cu tendintele si sa te bucuri de tot ce este nou pe piata. Te simti mai implinit poate si pentru ca ti le permiti. Un sistem precum este cel mentionat, Smart Home  iT 600 de la Salus Controls, are un pret rezonabil mai ales pentru ceea ce in fapt include si ofera. Poate avea control prin internet sau nu, poate avea sistem cu fir sau wireless. Include senzori, pentru usa sau fereastra, termostat, priza inteligenta, un contor pe masura. Practic, toate dispozitivele se pot controla mai eficient si se pot urmari cu privire la consumul lor din punct de vedere electric.

Este cool, dar mai ales practic. Un astfel de sistem permite un control absolut, insa fara sa afecteze nivelul de confort al utilizatorului, ba chiar amplifica acest aspect. Nu trebuie sa te deplasezi, prin intuneric uneori, in plina noapte, cautand butonul magic pentru a seta temperatura casei. Si nici nu trebuie sa astepti pana cand in interior va fi si temperatura dorita. Se pot preintampina astfel de cerinte si preferinte prin setari de orar despre cum sa functioneze centrala termica – in ce intervale de ore pe timp de zi, pentru fiecare zi a saptamanii.

De asemenea, la plecare nu trebuie sa mai existe rutina si stresul de a inchide sau de a seta intr-un mod de economie, de minima functionare a centralei termice. Functia vacanta este suficient sa fie activata. Cum? Prin intermediul termostatului inteligent sau direct din telefon, din aplicatia aferenta sistemului.

Modul de automatizare este asadar nu doar cool, ci chiar necesar in conditiile in care ne preocupa nivelul de consum. Daca tot platesti facturi, cel putin sa te bucuri totalmente de confort.

Sistemul Smart Home este prietenos si cu incepatorii

Vei gasi cu siguranta ca este flatant sa te descurci destul de repede si usor cu acest tip de sistem. In fapt, se specifica de la producator ca instalarea poate fi realizata pe cont propriu. Se ofera suport, tutoriale sunt o sumedenie, ai aplicatia usor de instalat si totul este intuitiv. Nu ai piedici cum s-ar spune si nici nu iti complici viata, ci dimpotriva.

Unii sunt obisnuiti cu stilul clasic si tocmai pentru ca nu doresc sa iasa din aceasta zona de confort resping ideea de nou si inovativ. Insa un sistem precum este Smart Home de la Salus ar trebui avut in vedere pentru avantajele pe care le prezinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *