Cand cearcanele iti dau batai de cap

Un ten luminos este mai atractiv si desigur arata o grija deosebita pentru frumusete. Desi pe unele femei le ajuta natura pe termen lung este nevoie de investitie, de timp si energie, de nevoie de a conserva chipul frumos. Intretinut pe scurt tenul te poate da foarte usor de gol cand nu dormi suficient, cand esti stresata, cand pierzi noptile. Cand cearcanele dau batai de cap solutiile sunt pe masura.

Cea mai clasica optiune este desigur ce tine de castravete, racit in prealabil sau nu. Acesta hidrateaza foarte bine, contine o cantitate mare de apa si improspateaza aspectul. Iti va reduce din inflamatia ochilor si in egala masura ajuta la o mai buna circulatie in aceasta zona.

Daca nu ai la dispozitie un castravete poti oricand sa mizezi pe gheata. Sau o lingura racita in prealabil care o data aplicata pe ochi va avea efect de stimulare a circulatiei si va reduce din cercurile negre de sub ochi, dar si pungile de sub ochi.

Cearcanele se combat si cu felii de cartof daca e sa tinem cont de ceea ce fac femeile din China. Cu 15 minute per sesiune se pare ca si enzimele din cartofi pot fi o solutie utila. La fel si plicurile de ceai de musetel infuzat. Nici apa de trandafiri nu este mai prejos, aplicata pe un prosop din bumbacface posibila curatarea de toxine care sa elimine ca si efect cearcanele.

Dar pe langa astfel de mici trucuri trebuie in primul rand sa depistezi cauza cearcanelor pentru ca uneori poate fi vorba de o alergie spre exmeplu. Tratarea se face treptat si efectul se vede in timp. Cu toate acestea nu ai nimic de pierdut de vreme ce cearcanele sunt o lipsa de odihna ca si rezultat sau tin de o proasta circulatie. Oricum ar fi pentru fiecare in parte exista si o solutie, naturala!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *