Campanie de adoptie a cainilor – strategie fotografica

Se spune despre fotografii ca fac cat o mie de cuvinte. Cand o fotografie este una reusita nu ai cum sa negi ca aceasta are un impact deosebit in acel moment cand o privesti.

Daca fotografia este sa spunem o unealta de promovare aceasta ar putea sta la baza oricui program de tip strategie de marketing. Asadar, se pare ca se pana si campania de adoptie a cainilor are in vedere o astfel de abordare. Cu alte cuvinte, oamenii se lasa impresionati mai usor de  o figura canina care starneste rasete si poate mila de ce nu, decat de prezenta lor la adapostul canin.

Mai cu seama pentru ca sunt multi cei care au un soi de prejudecata din punct de vedere al unei adoptii este de la sine inteles ca trebuia sa se aplice o regula a impresionantului. Cu alte cuvinte se doreste a impresiona pana la urma pentru ca nu vedem esenta a ceea ce inseamna sa detii un caine, cand efectiv ne lovim de un sistem sau de idei preconcepute.

Asta se intampla in Utah si este vorba de un centru canin. Initiativa a pornit de la ideea ca acel caini care sunt adusi la adapost si care nu ai inca un stapan sa aiba parte de o soarta mai buna. Adoptiile sunt mereu o optiune doar ca oamenii nu se prea inghesuie sa faca asta. Asadar, s-a ajuns la ideea de a face o sedinta foto in cadrul careia fiecare caine sa isi arate personalitatea.

Este si o premiera pana la urma. Chiar si cel mai experimentat fotograf ajunge probabil sa se chinuie in misiunea de a fotografia cainii. Acestia sunt nastrusnici si mai cu seama ca se pot speria se spatii inchise sau mai cu seama ca se sperie de lumina puternica a unui blitz. Asa ca, o provocare in egala masura cu ceea ce tine de o campanie interesanta, bazata de arta fotografica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *