Cameron Diaz intr-o alta ipostaza: Annie

O noua interpretare a povestii lui Annie vine acum in cinematografe cu o varianta amuzanta. Este de fapt un melanj de stiluri de la cel de comedie, de familie si pana la cel de musical si putina drama. Cu doua nominalizari la Globul de Aur este notat cu 7,7 de IMBD.

Annie

Filmul aduna actori foarte buni de la Cameron Diaz si pana la Jamie Foxx. Incepe prin a prezenta cazul lui Annie, actrica principala. O copila de doar 10 ani insa care stie ce isi doreste. Scopul sau ramane acelasi de a-si cauta parintii care au parasit-o in urma cu 4 ani. Revine in fiecare seara la acelasi restaurant unde a fost lasata in speranta ca isi va implini dorinta.

Ajunge sa fie oarecum vedeta cand Will, aspirant la post de primar, o salveaza de la un posibil accident. Asadar, pozele sunt de mare efect, ar putea ajuta in decursul castigului asa ca cei care se ocupa de campania lui Will decid ca Annie ar fi bine sa se mute la penthouse.

Povestea este plina de peripetii pentru ca Annie intampina probleme oarecum comune in randul celor orfani, nu stie sa citeasca desi este descurcareata in toate. Ajunge sa aiba o relatie bine inchegata cu Will doar ca planul marsav al unora ajunge sa schimbe cursul evenimentelor.

Cei doi ajung potentiali membri de familie. Will are intentii mari, de a o adopta. Annie insa traieste pe moment fericirea de a-si gasi parintii. O poveste partial amuzanta cand binele invinge totul. Presarat cu momente de musical, cu rautate ce se transforma in final Cameron surprinde si ea prin rolul sau negativ si depravat.

Urmareste filmul in familie, intr-o dupa masa linistita pentru ca este de audienta generala. Urmareste in cele peste 100 de minute cum continua povestea lui Annie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *