Berea, mai utila decat ai crede

Berea o servesti cu placere insa se poate dovedi a fi si utila in gospodarie. Tine de o varietate de domenii in care se poate folosi asadar cand munca in gospodarie te acapareaza tine cont de bere.

  1. Marineaza carnea ce va deveni mai tarziu friptura. Pentru ca aceasta sa fie frageda si mai usor de facut pe langa aroma sa ai nevoie de acel mixt de lichid cu condimente. In loc de vin poti oricand sa te bazezi pe bere doar ca trebuie sa dai atentie acelor ierburi aromate pe care le combini.
  2. Curata petele. Mobila este cea expusa nu numai prafului insa si petelor ce de multe ori sunt greu de indepartat. Insa putina bere actioneaza asa cum trebuie, ca un produs profesional.
  3. Solutie pentru bijuteriile din aur. Stralucirea lor este cea care trebuie redata pentru ca in timp nu mai par a fi noi. Lasa berea sa actioneze peste ale in acest scop.
  4. Un bun si creativ mod de a scapa de gandaci sau de melci. Un vas cu bere ii va atrage ca si miros astfel ca vor cadea in ei. Pentru gandaci insa vei avea nevoie si de vaselina pe marginea vasului pentru a-i prinde cu adevarat. Desi par a fi metode rudimentare iti sunt la indemana, ieftine si pe deasupra sunt si eficiente.
  5. Petele de cafea spre exemplu se pot si ele indeparta cu ajutorul berii. Se foloseste ca atare ca orica alt detergent asa ca lasa-i timp sa actioneze prin aciditatea sa asupra petei, sa o scoata din tesatura. Abia apoi vei putea sa speli la masina.

Berea este utila si pentru par cat si pentru piela doar ca desi vizual isi face treaba mirosul spre prea poate sa nu fie cel pe care sa il suporti. Cu toate acestea intrebuintatile berii sunt cu mult mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *