Baloanele, decorul nuntii

Baloanele sunt cel mai adesea o optiune comuna de a decora o locatie, mai ales la nunti. Au diverse forme, texturi si culori si mai cu seama un mare avantaj este cel al pretului. Le poti folosi intr-o sumedenie de forme si locuri.

Baloanele pentru a delimita locul sunt o prima idee. Spre exemplu pot fi cele care contureaza traseul miresei catre altar, fie el improvizat la exterior sau in biserica. Pot fi de asemenea si cele care se ataseaza la fiecare capat de rand de scaune pentru ceremonia civila. In orice caz, doar atasate, acestea sunt cele care ofera o cu totul alta imagine despre locatia in sine.

Arcadele de baloane sunt si ele la fel de populare. Sunt pur si simplu impresionante. Poti folosi spre exemplu acea arcada cu baloane de aceeasi culoare care desigur sa se potriveasca cu decorul in sine. Insa in egala masura si contrastul mai multor culori este de efect, un stil care sa iti permita o mai mare flexibilitate pentru a defini decorul si in egala masura pentru a potrivi toate elementele de decor.

Arcadele se pot folosi atat pentru zonele de intrare si iesire ale localului insa si pentru ceremoniile aferente, cea civila si religioasa. Pot fi de asemenea cele care completeaza cadrul, locul perfect pentru pozele cu invitatii. Mai mult decat atat, tot baloanele pot fi parte decorativa pentru a crea acele elemente plasate pe mese. Elegante si complicate din nou baloanele iti ofera posibilitatea de a crea numeroase stiluri. Spre exemplu poti fi un buchet la propriu, inlocuind florile, legate cu o funda satinata.

Iar pentru o nota personalizata pentru intreg evenimentul baloanele pot fi si cu un imprimeu specific sau mai cu seama pot fi cele care aduc o forma semnificativa pentru eveniment. Forma de inima rosie este deja clasica insa pot fi doua inele incrucisate ca decor pentru miri, simbol al unirii destinelor; pot avea data nuntii, celebra urare “Casa de piatra!” si/sau numele mirilor si asa mai departe.

Nu in ultimul rand un sir de baloane poate acapara ringul cand incepe de fapt petrecerea la propriu, la valsul celor doi. Sunt mici baloane ce se pot combina cu confetti spre exemplu sau cu mici baloane insa din sapun. Este o imagine de vis!

Cat despre cadrul in sine baloanele pot avea diverse stiluri. Cu alte cuvinte indiferent daca ai o nunta clasica, simpla, o nunta moderna si eleganta in orice caz decorul nuntii tale poate fi definit de baloane- o imagine joviala, colorata si incantatoare pe care multi o prefera.

Baloane nunta– cand te gandesti la o astfel de categorie de decoratiuni iti vin in cap atat de multe idei. Pentru ca versatilitatea stilului iti permite sa faci numeroase alegeri ai sansa de a decora nu numai cu gust insa cu un buget accesibil. Desigur, totul depinde de ceea ce concret alegi, cu cat mai complicat este aranjamentul cu atat pretul urca. Insa, intr-o nota comparativa cu ceea ce inseamna alte si alte decoratiuni baloanele sunt net superioare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *