Avantajele videochat-ului de acasa

studio20
studio20

A face videochat de acasa este cel mai sigur mod de a face bani, de a te simti bine in confortul propriei locuinte si de a te bucura de momente de liniste si de intimitate atunci cand lucrezi. Studio20, studioul de videochat din Bucuresti, ofera posibilitatea tinerelor, dar si tuturor femeilor care isi doresc sa mai faca un ban in plus sau care sunt singure si vor sa-si diversifice activitatile, posibilitatea de a lucra de acasa ca model de videochat.

Poti lucra la Studio20 chiar si daca nu esti in Bucuresti, daca nu locuiesti in Bucuresti sau daca esti din orice alt judet al tarii si nu poti sa te deplasezi tocmai pana la capitala sa lucrezi direct la studio. Nu stiu cate asemenea locuri de munca iti permit acest lucru, deci este un mare avantaj pentru tine.

A face bani si a face bani stand acasa sunt doua notiuni dupa care majoritatea oamenilor tanjesc, insa nu in multe locuri ai parte de aceste beneficii. Insa, ce este si mai bine de atat, este faptul ca echipa Studio20 ofera training profesional pentru cele care isi doresc sa ocupe postul de model de videochat de acasa.

Asadar, esti invitat timp de o saptamana la studioul din capitala si ti se ofera cursuri de pregatire si sfaturi sau sprijin din partea celor mai buni traineri in domeniu, de asemenea foste modele de videochat. Alt avantaj binevazut si meritat de cele care lucreaza de acasa pentru Studio20 este comisionul de pana la 90% din incasarile avute de catre studioul de videochat. Acesti bani sunt virati si intra legal in contul bancar pe care il pui la dispozitie in contractul de munca.

Unde sa mai pui la socoteala ca, lucrand de acasa, poti incepe munca cand vrei tu si la ce ore iti doresti in functie de programul tau zilnic sau de alte joburi pe care le-ai avea. Iti stabilesti singura orarul, zilele in care lucrezi si ceea ce vrei sa prezinti in fata strainilor cu care conversezi pe site-urile de profil Adult sau Non-Adult.

Este adevarat ca poate de acasa, munca in videochat nu este in mod egal profitabila cu cea de la studio, insa oricum poti sa castigi mult mai bine decat majoritatea romanilor care lucreaza o luna pentru un salariu de o zi in cazul tau. Oricum ai spune, videochatul de acasa este avantajos.

Un comentariu


  1. Clar, sa lucrezi de acasa este intotdeauna mai bine, dar eu merg pe principiul ca intr-o echipa reusesti sa te dezvolti mai mult, socializarea fiind unul dintre avantajele pe care ti le ofera munca de la birou sau studio.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *