American Hustle- teapa in stil american

Cu premiera in Romania pe 17 ianuarie 2014 filmul “American Hustle” este o drama ce prezinta povestea celor care stiu sa scoata bani din nimic. Pe principiul investitiilor, a mitei pentru reusita David O. Russell a regizat aceasta pelicula in care apar Amy Adams, Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner si Jennifer Lawrence printre altii.

Frumosul Bradley Cooper din trilogia “Hungover” este aici parte din echipa FBI, Richie DiMaso, cel care cu o ambitie de fier incearca sa gaseasca pe toti cei corupti dintr-un sistem ce se leaga ca intr-un lant vicios. Sydney Prosser si amantul sau Irving Rosenfeld sunt surprinsi de Richie in incercarea pentru a n oara sa scoata bani din buzunarele celor care contribuie cu bani la un plan ce initila pare banos. Fortati de imprejurari sa accepte o colaborare cu FBI pentru a turna pe toti cei care fac lucruri ilegale lucrurile ajung prea departe.

Tine de o poveste de iubire interzisa, de amantlac si viata dubla, de mafie si de cat de departe pot merge unii in drumul lor spre glorie. Mai intai agentul FBI care mobilizeaza pe toti pentru planul sau de capturare, desi asta inseamna si conflicte cu seful sau. Se lasa sedus de escroaca sexy desi este logodit. La randul sau aceasta are in plan sa scape din povestea incalcita si sa ramana cu cel cu care a initiat totul, desi are familie si copil.

Povestea se complica atat de tare caci intervine primarul, senatori si nu numai, mafia de asemenea. Insa cand credea ca totul este asa cum isi dorea Richei se trezeste intr-o capcana de zile mari. Ultimii bani transferati sunt de fapt in contul celor cu care colabora, politia este nevoita sa ii scoata basma curata si Richie este exclus din ancheta. Totusi, in mare parte castigul este de a capta pe cei care prin pozitia lor au primit mita si au promis servicii necredincioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *