Afla ce trebuie sa faci pentru a combate caderea parului!

Toata lumea se confrunta la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu cu caderea parului. De regula, femeile isi doresc sa aibe un par cat mai frumos, mai stralucitor si mai frumos insa sunt dezamagite atunci cand observa neincetarea caderii parului. Sigur ca in momentul in care incepe sa cada parul incepe sa se deterioreze, sa arate din ce in ce mai rau, sa fie din ce in ce mai degradat si mai rar fapt care cauzeaza un aspect neplacut al podoabei capilare.

Caderea parului este una dintre cele mai comune afectiuni cu care se confrunta atat femeile, cat si barbatii, de orice varsta. Aceasta poate fi cauzata atat de factori interni, precum mostenirea genetica sau stresul, dar si de factori externi, precum poluarea sau folosirea excesiva a produselor de styling si a uneltelor de cofat, pe baza de caldura.

Exista insa anumite trucuri, prin intermediul carora poti combate partial sau total caderea parului. Pe langa un stil de viata sanatos si o ingrijire adecvata a podoabei capilare, afla ca exista anumite ingrediente minune, precum arborele de chinina sau ginseng-ul, cu beneficii recunoscute in intreaga lume, care iti pot fi aliati de incredere in lupta impotriva caderii parului.

Exista numeroase metode de prevenire a caderii paruluila care puteti apela oricand aveti nevoie. Important este sa va dorit sa scapati de caderea parului si veti gasi solutii pentru toate buzunarele, indiferenmt de bugetul alocat acestei probleme.

De asemenea, este foarte important sa incerci sa incetezi cu coafarea excesiva. Daca folosesti in fiecare zi ondulatorul sau placa de par este normal ca acesta sa aiba efecte negative asupra parului tau. Cu siguranta acesta va cadea si se va deteriora daca il vei supune zilnic la astfel de “chinuri”. Alege tipul de sampon in functie de tipul de par pe care il ai si astfel ii vei oferi protectia si ingrijirea corespunzatoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *