A Million Ways to Die in the West, comedia western

“A Million Ways to Die in the West” se cere vazut. Pentru fanii care iubesc comediile acest film merita atentie. Insa este pe alocuri presarat si cu momente hazlii si cu momente de dragoste, atipice ce-i drept.

In regia lui Seth MacFarlane cele peste 100 de minute de vizionare ajung sa fie un deliciu. Asa descoperi povestea lui Albert, cel care are o viata anosta ca cei mai multi dintre convietuitorii vestului salbatic. Are grija de oile sale si ale familiei de altfel, cu un tata morocanos si o mama care abia vorbeste.

Albert are o relatie insa incepe aventura cand este parasit pentru un alt domn, mai bine, cu statut in societate si un magazin de intretinere a mustatii. Louis il paraseste si ii da toate motivele sa se ambitioneze sa fie mai bun. Incepe aventura duelului din care incearca sa scape ca prin urechile acului. Personajului nu ii lipsesc momentele de noroc in cele din urma. Caci tot este filmul care prezinta povestea enervant de comica despre cum ai putea sa mori in vestul salbatic, Albert trece si el prin faze hazlii si la limita supravietuirii.

Este acel gen de impiedicat comic care aduce deliciul intregului film. Si asa ajunge in aventura cu Anna cea care ii este sotie celui mai temut pistolar din zona. Este pus din nou in incurcatura insa nici Anna nu este mai prejos. Ce il salveaza? Ramane sa descoperi insa iti voi spune doar atat: este hilar de-a dreptul ca spre exemplu maniera lui “inteligenta” de a se ascunde de Clinch si oamenii sai intre oi.

Si pentru ca acel happy end nu are cum sa nu existe intervine clar si momentul in care inteligenta lui Albert bate orice stapanire a pistolului. Il otraveste pe inamic si ramane cu cea cu care poate nici nu credea ca va ajunge sa fie, Anna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *