5 accesorii de spion utilizate zilnic de fortele de aparare si securitate

Spionii sunt pretutindeni, de la agentii secreti ai Rusiei si pana la personalul de securitate al presedintelui Statelor Unite, ce utilizeaza unele din cele mai renumite echipamente de spionaj pentru a oferi protectie.

Pana si Angelina Jolie sau Tom Cruise au parte de o serie de garzi de corp care sa le ofere cu succes siguranta 24 de ore pe zi. Desigur, mare parte dintre dispozitivele utilizate de specialistii in fortele de aparare si de securitate isi gasesc intrebuintarea si in viata reala.

securitate vedete
Sursa: www.foxnews.com

Cele mai uzuale 5 accesorii utilizate cu scop de aparare si securitate

 1. Ecran de monitorizare de la distanta. Acest obiect de uz casnic are o camera ascunsa in interiorul sau, care ofera un control prin cartela SIM, ce permite transmisia video in direct pe un telefon inteligent cu 3G.
  camera de monitorizare
  Sursa: files.site-fusion.co.uk

  Dispozitivul de monitorizare este echipat cu un microfon care ajuta la inregistrarea si ascultarea convorbirilor. O versiune a acestui dispozitiv ofera incredere si siguranta nu doar vedetelor de la Hollywood, agentilor secreti, ci si detectivilor sau mamicilor care si-au lasat in grija doicii copilul.

  camera spy
  Sursa: i.ebayimg.com/
 2. Camerele spion. Acestea preiau imagini reale, inregistreaza pe un card de memorie imagini, sunete si fundale din toate imprejurarile posibile. Dimensiunea redusa a acestor dispozitive le confera ascundere in cele mai uzuale lucruri din casa, vestimentatie, masina sau in oricare alte locuri accesibile.
  camera spy
  Sursa: bspy.ro

  Gama completa de camere spion se regaseste sub camere de spion in ceas, pixuri de birou, jucarii de plus, rame foto sau ochelari. Pentru cei care isi doresc mai multa siguranta, trebuie sa stie ca exista pe piata si camere spion cu senzor de miscare, ideale pentru indeplinirea nevoilor de siguranta si incredere.

  camera spy in jucarii de plus
  Sursa: bspy.ro
 3. Brelocuri de chei cu portabilitate USB, ce faciliteaza decriptarea parolelor. In cazul in care cineva se afla intr-o situatie in care nu poate sa acceseze fisierele unui calculator pe motivul sigurantei, atunci singura optiune este de a identifica parola utilizatorului si de a se folosi de dispozitivele aflate la indemana pentru a accesa informatiile intr-o forma criptata.
  breloc de monitorizare
  Sursa: bspy.ro

  Atat spionii, cat si sotii sau angajatii fortelor armate utilizeaza aceste dispozitive de spion pentru a monitoriza diferite intrari in imobile, echipamente tehnologice importante sau camere cu informatii securizate.

  breloc de chei cu usb
  Sursa: bspy.ro
 4. Echipamente de urmarire cu viziune nocturna. Aici pot sa fie ochelari cu viziune de noapte, binocluri, dar si lunete.
  binoclu de noapteAcestea sunt potrivite pentru zonele de camping, pentru plimbari cu barca sau pentru analiza si observarea animalelor salbatice aflate in natura. Modelele moderne se pot atasa pe trepied, ofera imagini digitale si nu dispun de o dimensiune mare si nici de o greutate considerabila.

  camere cu vedere nocturna
  Sursa: bspy.ro
 5. GPS de urmarire. Sunt utile in majoritatea cazurilor si pot fi aplicate pe un telefon mobile, pe un vehicul sau pe o persoana aflata in mers sau in pozitie de repaus. In majoritatea cazurilor, astfel de GPS-uri sunt utilizate si de politie, de fortele armate si cele aeriene, pentru a se asigura ca personalul angajat sau in subordine indeplineste cerintele impuse.
  mini gps
  Sursa: bspy.ro

  De altfel, un sistem GPS monitorizeaza traseul, distanta, timpul, viteza, dar si altitudinea obiectului sau subiectului aflat in miscare. Ulterior, datele sunt preluate si descarcate intr-un computer cu ajutorul unui port USB.

  monitorizare gps
  Sursa: bspy.ro

Cu ajutorul acestor dispozitive, ne putem asigura de ceea ce ne temem, astfel incat sa putem comanda pentru propria securitate ceea ce ne intereseaza. Magazinul online bspy.ro ofera o gama variata de astfel de dispozitive ideale pentru monitorizare, inregistrare si detectare sunete si imagini.

produse de spionaj
Sursa: www.pandaibahasainggris.com

Criminalitatea, vandalismul, hotia sau oricare alte nereguli pot fi stopate, impiedicate in masura in care sa aducem si sa oferim un plus de siguranta pentru cei din jurul nostru, si, chiar daca nu suntem vedete sau nu suntem agenti de securitate, putem sa ne ingrijim de sanatatea copiilor, de cea a familiei, a locului de munca si putem raporta oricare astfel de incalcari umane.

 

Blogger: Ankez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *