22 Jump Street

Dupa ce in prima serie au facut ravagii prin aparitia de tip echipa Channing Tatum si Jonah Hill se intorc aproape in aceeasi formula si in continuarea partii, “22 Jump Street”. O actiune ce include si comedie si vine in regia lui Phil Lord si Christopher Miller. In cele peste 100 de minute ale sale ai motive sa razi pana la lacrimi.

De data aceasta cei doi sunt sub investigatie si sub acoperire pentru a descoperi un traficant de droguri. de WhyPhy. Acestia ajung la universitate si trebuie sa se incadreze in peisaj, asta dupa ce munca de politist pe teren da gres. Si comedia incep inca din primele secunde ale filmului cand cei doi rateaza sa stopeze pe cei care fac trafic cu animale exotice.

Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) ajung in aceeasi formula de “frati” sa imparta camera de camin si in incercarea de a investiga cazul isi dau seama de fapt ca nu sunt deloc pe aceeasi lungime de unda. Jenko isi gaseste se pare acel tip de coleg care este parca o copie fidela. Impart aceleasi hobby-uri si isi completeaza perfect frazele.

Pentru ca nu da deloc in banal filmul nu urmeaza cursul clasic. Asadar cei doi politisti se despart si in timp ce unul isi continua visul fotbalului celalalt se intoarce la munca de politist. Cazul este aparte inchis insa experienta celor doi le da de banuit. Asa ca isi reincep munca la propriu si ceea ce de fapt trebuiai sa faca de la bun inceput.

Cazul investigat este nu numai el in sinea lui comic. Cand Schmidt se cupleaza cu fata sefului sau totul capata o cu totul alta turnura. Ce se intampla cu cei doi, cum si daca ajung sa mai formeze in cele din urma o echipa de investigatori descopera urmarind cu interes filmul “22 Jump Street”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *